Kinesisk Rejesuppe
Mandag 1. December 2008
Ingeredienser
Fremgangsmåde.
Løg, hvidløg og karry svitses.
Derefter tilsættes bouillion, ferskenlage og de
hakkede tomater.
Lad det småkoge i 10 minutter.
Til sidst tilsættes ferskentern, smag til med salt
og peber og varm det igennem.
Rejerne varmes forsigtig i lidt varm vand, de
må absolut ikke koge da de så bliver hårde og
kedelige.
Fintsnittet kinakål lægges i dybe tallerkner,
rejerne fordels og suppen hældes over.
Der serveres brød til.
1 stort fintskåret løg
ca. 2 spsk karry
1 fed hvidløg
½ l. vand
1 spsk. hønsebouillion
1 lille dåse ferskner skåret
i små tern
1 dåse flåede tomater uden kerner
2 dl. piskefløde eller kaffefløde
150 gram rejer
salt, peber
Suppe
01-12-2008

26