TILBEHØR TIL JULESKINKE
Ingredienser
Bagte rødbeder
Fremgangsmåde.
Bag rødbederne ved 175°C i ca. 1 time, til de er
møre. Skær rødbederne i grove tern og vend dem i
en dressing af balsamico, honning, sennep og olie.
1,5 kg hele skrællede rødbeder
200 g porrer i skiver
100 g rød mangoldsalat
2 spsk.balsamico
2 tsk. honning
l spsk. grov sennep
1/2 dl olie
Æblemos
250 gram æbler
1- spsk. peberrod
Evt. sukker
Skræl æblerne og skær dem i både.
Kog dem i en tykbundet gryde med 2 spsk. vand
under låg ved svag varme, til de er meget møre.
Mosen må gerne være meget udkogt.
Er det for surt så tilsæt en lille smule sukker.
Smag til med revet peberrod
Vask den ene appelsin og skær den yderste gule
skal af med en kartoffelskræller.
Pres saften af begge appelsiner, rør honningen ud
i saften
Bland tomaterne med olie, salt, sukker,
appelsinsaft m. honning, appelsinskal og
kardemomme
Sæt tomaterne i ovnen v. ca. 150 grader til
tomaterne er møre.
Kardemomme ristede
cherrytomater
2 usprøjtede appelsiner
2 bakker cherrytomater
1 spsk. olie
1 tsk. Salt
1 tsk. Sukker
½ tsk. stødt kardemomme
2-3 spsk. honning
Tilbehør
08-12-2008
 |
28 |
 |
|