Gullaschsuppe
Ingredienser
Fremgangsmåde.
500 gram skært oksekød i tern
1 spsk. olie
100 gram bacon i tern
3 løg
1 fed hvidløg
1 dåse tomatpure
2 spsk. paprika
600 gram kartofler
2 gulerødder
1 rød chili
1.5 l. vand
2 spsk. oksebouillion eller terning
Salt
10 peberkorn
Skær baconen i tern, svits baconen.
Hæld fedtet fra, kom lidt olie i steg løgene lidt og
til sidst kommes paprikaen i.
Lad det stege med et minut.
Hæld kødet i gryden, tomatpure, vand, hvidløg, det
finthakkede chili, oksebouillion, salt og peber.
Kom evt. peberkornene i et stykke gaze, så
behøver de ikke ligge i suppen når den serveres.
Lad det småkoge.
Peberfrugten strimles, kartoflerne skrælles, skæres
i tern og kommes i gryden.
Gulerødderne skrælles og skæres i tern og kommes
i gryden
Lad det koge til kødet er mørt.
Smag til med salt og evt. Peber.
Kan serveres med en skefuld creme fraiche på
toppen af tallerkenen
Der kan serveres brød til.
Supper
05-01-2009
 |
29 |
 |
|