Røget makrel m. lun røræg og ristet rugbrød
Mandag 12. januar 2009
Ingredienser
Fremgangsmåde
Lad makrellen have stue temperatur eller lun den
lidt.
Rens makrellen for skind og ben.
Æggene piskes sammen med fløde og salt.
Kom lidt fedtstof i en gryde eller pande.
Hæld æggene gennem en sigte ned i gryden, skru
ned for varmen.
Rør forsigtigt i æggemassen til den er stivnet.
Lad det afkøle lidt.
Arranger på en tallerken med et salatblad, makrel
og røræg, pynt med det fintskårne purløg.
Rist rugbrødet let på en brødrister eller i ovnen.
1 røget makrel
4æg
ca. 1 dl kaffefløde eller mælk
1 tsk. Salt
Lidt smør/olie
Fintskåret purløg ca.2-3 millimeter
4 skiver rugbrød
TIPS OG TRICKS
Bruger man mælk afgiver
rørægget lidt væde som
hældes fra før servering.
frokostretter
12-01-2009

32