Ananaskage
Mandag
19. januar 2009
Ingredienser
Fremgangsmåde.
Rør smørret blødt. Tilsæt sukkeret og rør til det er
let og luftigt. Rør æggene i - et ad gangen.
100 g. smør
300 g sukker
4æg
250 gr. hvedemel
2 tsk. bagepulver
2 tsk. vanille sukker
2 dl. ananasjuice
1 stk. ananas
Sigt mel, bagepulver og vanille sukker i dejen,
vend det forsigtigt i sammen med ananasjuice.
Skær ananas i små stykker og vend dem i dejen.
Pynt:
4 spsk. flormelis
Fordel dejen i en smurt bradepande eller i to
smurte tærteforme og bag kagen ved 175° C i 40-
45 min. (stik i kagen med en træpind; der må ikke
være dej på pinden)
Kan også bages i små portionsskåle 25-30 min.
ved 175° C.
Pynt kagen med lidt sigtet flormelis
Hvis kagen skal være ekstra lækker, så tilsæt en
sjat Grand Marnier sammen med ananasjuicen.
Pynt evt. også med frisk frugt.
Bagværk
19-01-2009
 |
34 |
 |
|